Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


14.12.2015

Den nye Renault T er vores sikkerhed

Stor fokus på omkostningsstyring og driftsøkonomi

Den nye Renault T klarer de daggamle kyllinger og den gode brændstoføkonomi

”Vi har meget stor fokus på omkostningsstyring og lastbilernes driftsøkonomi, og det er årsagen til, at vi udelukkende kører med Renault lastbiler. De er meget konkurrencedygtige på indkøbspris og drifts- og brændstoføkonomi. Vores nye Renault T, som vi fik tidligere på året, har vist sig endog meget brændstoføkonomisk.  Den er 20 procent mere brændstoføkonomisk end vores ældste Renault fra 2008 og har knap 10 procent bedre brændstoføkonomi end den nyere lastbil som den afløste i vognparken, som ikke var en Renault.

To af vores tre Renault lastbiler kører fast med rugeæg og daggamle kyllinger for en stor international virksomhed med rugeri i Sydjylland. Transportmønstret er rugeæg ind til fabrikken i Danmark fra Tyskland og daggamle kyllinger ud. Det er internationale transporter til forskellige europæiske lande men hovedsageligt til Polen, Tyskland, Holland og Belgien.

Det kræver skoling og erfaring at blive en god og ansvarlig chauffør og foretage disse transporter. Kyllingerne, der skal være forældredyr i avlsarbejde, skal transporteres ved bestemte temperaturer og skal i øvrigt behandles forskelligt fra tur til tur alt afhængig af vind, vejr og årstid. Chaufføren sørger for et rent transportmiljø i de særligt indrettede køletrailere, og han kigger jævnligt til dyrene under transporten, ligesom han fører logbog for hver eneste transport.

Transport af daggamle kyllinger stiller store krav til lastbilens driftsikkerhed. Kyllingerne skal være fremme hos modtageren inden for 24 timer. Vi har valgt at tegne serviceaftale på alle vores Renault lastbiler, det giver driftsøkonomisk forudsigelighed og større sikkerhed for at være fremme til tiden”.

John Skovrup, J. A. Skovrup ApS


J. A. Skovrup ApS
Etableret: 1. april 2007
Antal medarbejdere: 4
Antal lastbiler: 3
Renault Premium 450 hk dxi 6x2 - 11 liter, årg. 2008
Renault Premium 460 hk dxi 6x2 – 11 liter, årg. 2013
Renault T 460 hk 460 hk  4x2 – 11 liter, årg. 2015

Opgaver: Transport af ruge æg, daggamle kyllinger i specielt udstyrede trailere og tiptrailerkørsel.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)