Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

15.03.2020

D 2.1 leveret til KL Entreprenørservice

Opbygget som rullende værksted

D 2,1 med 280 hestekræfter er leveret til KL Entreprenørservice. Bilen er fra fabrik udstyret med: ACC Fart pilot, Komfort udstyrspakke, luftaffjedret bagaksel, komfort førerstol og udvendig solskærm.

Bilen er opbygget som rullende værksted med en række detaljer, som Kjeld Bruun Nielsen selv har bestemt, således det passer til hans arbejde og hverdag. Han har løbende været inde over opbygning samt tilretninger.

Opbygningen af kassen, med div døre er udført hos Farre Karosseri Fabrik.Voka, Hammel har stået for indretning.
Kjeld, KL Entreprenørservice har ligeledes selv udført dele af det indvendige.

Udstyr i værkstedsdelen:

  • Lille kran i bagerste højre hjørne,
  • værkstedsbord
  • olietanke med motor og hydraulikolie
  • spilbakke i skab for tømning af filtre
  • 6 faste slangeruller
  • ilt og gasanlæg
  • udendørs værkstedbord samt værktøjstavle.

Dertil diverse reoler, værktøjskasser på chassis, skabe, 3600 watt inverter, ekstra batterier.

2 stk udvendig Nato/Lift stik, tank for spildolie er ligeledes placeret på chassis. Holder for skruestik, ved udendørs værksted. Der er monteret en del udvendig belysning, både på chassis, men også i alle låger, og loft. Alt er LED.

Nørre Snede autolak har udført alt malearbejde på førerhus. Volvo Truck Center Viborg har stået for opbygning med værktøjskasser, skabe samt lyskasse på tag, 2 stk Fjernlys arbejdslys, diverse tilslutninger, montering af kaffemaskine, Walkie m.m..