Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

02.12.2020

Carlsberg får leveret sin første Renault Trucks D Wide Z.E.

Tirsdag den 24. november overdrog Bruno Blin, Renault Trucks præsident, nøgler til en D Wide Z.E:

Tirsdag den 24. november overdrog Bruno Blin, Renault Trucks’ præsident, nøglerne til en D Wide Z.E. til Thomas Amstutz, CEO hos Feldschlösschen, en underafdeling til Carlsberg Gruppen.

Denne lastbil er den første af en historisk ordre på 20 26-tons Renault Trucks D Wide Z.E. køretøjer. Via brugen af eldrevne lastbiler, vil Carlsberg Gruppen og Feldschlösschen vise at CO2 neutral distribution kan opnås.

I februar tog Renault Trucks et afgørende skridt i retning af at transformere bytransport ved at underskrive en kontrakt med Carlsberg Gruppen om levering af 20 D Wide Z.E. 26-tons lastbiler.

Bruno Blin, Renault Trucks’ præsident, overdrog tirsdag nøglerne til en D Wide Z.E. til Thomas Amstutz, som er direktør hos Feldschlösschen, den første lastbil ud af en ordre på 20 til det Schweiziske bryggeri.

”Jeg er overbevist om, at elektrisk mobilitet er løsningen til at forbedre miljøkvaliteten både for os selv og for fremtidige generationer,” erklærede Bruno Blin, præsident for Renault Trucks.

"Jeg er meget glad for, at Renault Trucks støtter Feldschlösschen og Carlsberg, en banebrydende koncern, når det kommer til at investere i elektrisk teknologi. Transport gennemgår store forandringer. Vores industri er indstillet på at ændre sig mere i løbet af de næste ti år, end den ændrede sig i det seneste årti og gennem dette partnerskab, viser Carlsberg og Renault Trucks vejen frem”. 

Thomas Amstutz, administrerende direktør for Feldschlösschen, fortsætter: "Vi er stolte af at opleve at vores banebrydende arbejde med elektriske lastbiler, der begyndte for flere år siden, nu endelig gavner. Vi er det første firma i Schweiz og endda i Europa, der bruger disse miljøvenlige lastbiler til transport af drikkevarer. Vores ambition er at påtage sig en førende rolle ikke kun i udviklingen af øl og andre drikkevarer, men også inden for drikkevare logistik og klimabeskyttelse”.

Feldschlösschen og Carlsberg-gruppen er stærkt engageret i miljøbeskyttelse og reducerer global opvarmning, og følger systematisk målene i deres 'Together Towards ZERO' med en strategi inden for bæredygtighed og de sigter mod at nå en CO2-neutral distribution.

For at hjælpe Feldschlösschen med at nå disse mål, vil virksomhederne bruge sine elektriske lastbiler, der oplades med vedvarende elektricitet, til kortere distancer og jernbanetransport til distancer over lange afstande.

Renault Trucks elektriske køretøjer, en omfattende nul-emissions modelserieRenault Trucks leverer et omfattende udvalg af fuldelektriske køretøjer fra 3,1 til 26 tons. Transportvirksomheder, der søger at reducere deres CO2-aftryk, kan erhverve en 100% elektrisk lastbil til øjeblikkelig brug.

Elektriske køretøjer gavner luftkvaliteten ved hverken at udsende CO2 eller NOx (nitrogenoxid) under brug. De kan anvendes uanset kommunens begrænsninger, selv i perioder med maksimal forurening. Da de er tavse, kan de bruges i bycentre om natten og derved respektere de lokale beboers søvn og hjælpe trafikken med at strømme mere frit om dagen.

Renault Trucks er i øjeblikket en af de første producenter af industrielle køretøjer, der producerer elektriske lastbiler i serien i Normandiet i Blainville-sur-Orne.

Renault Trucks D Wide Z.E., tekniske specifikationer

- Totalvægt 26 t Vægt: 27 t.
- Tilgængelig akselafstand: 3.900 mm
- To elektriske motorer med en samlet effekt på 370 kW (260 kW kontinuerlig ydelse)
- Maksimalt drejningsmoment for elmotorer: 850 Nm
- Maksimalt drejningsmoment bagaksel: 28 kNm
.- To-trins gearkasse
- Energilagring: lithium-ion-batterier, 200 kWh til 265 kWh
.- Rækkevidde ved kørsel under realistiske forhold: op til 180 km

Om Feldschlösschen
Med hovedkvarter i Rheinfelden er Feldschlösschen AG Schweiz 'førende bryggeri og største drikkevareudbyder. Virksomheden blev grundlagt i 1876 og beskæftiger 1.200 medarbejdere på 21 steder i Schweiz.

Med en serie af mere end 40 schweiziske premium ølmærker og en omfattende drikkevareportefølje, der spænder fra mineralvand og læskedrikke til vin, har Feldschlösschen 25.000 kunder inden for catering, detailhandel og drikkevarehandel. Feldschlösschens succes er baseret på firmaets veletablerede brandværdier: pioneer, master, partner. Sammen udgør de det vedvarende fundament, som Feldschlösschen fungerer som markedsleder på.

Om Renault Trucks
På baggrund af mere end et århundredes fransk lastbil know-how, tilbyder Renault Trucks en bred vifte af services og køretøjer (fra 2,8 til 120 T), til lokal og regional distribution, anlægsbranchen og langdistancekørsler. Renault Trucks køretøjer er robuste og pålidelige med lavt brændstofforbrug, der gør det muligt at levere høj produktivitet og minimere driftsomkostningerne.

Renault Trucks sælger og servicerer sine lastbiler via forhandlernetværk bestående af over 1.500 servicepunkter. Design og produktion af Renault Trucks-køretøjer samt fremstilling af de fleste komponenter udføres i Frankrig.Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. 
Koncernen tilbyder også komplette løsninger til finansiering og service. Volvo-koncernen, der beskæftiger omkring 104.000 mennesker, har produktionsfaciliteter i 18 lande og sælger sine produkter på mere end 190 markeder. I 2018 udgjorde Volvo-koncernens nettoomsætning ca. 401 mia. sek. (38 mio. EUR). Volvo-koncernen er et aktieselskab med hovedkontor i Göteborg, Sverige. Volvo-aktierp er noteret på Nasdaq Stockholm.