Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

26.04.2021

Alsidig Renault Trucks T 6x2 til Vognsen & Co A/S

Renault Trucks T 6x2 med 380 hk til byggepladser

Vognsen & Co. har valgt en alsidig lastbil, der opfylder firmaet behov på deres mange byggepladser. Bilen er en Renault Trucks T 6x2 380 med Night & Day førerhus.

Den er udstyret med løft- og drejbar bogieaksel. Vognsen & Co A/S valgte i første omgang et fast lad med en HMF 2820 K5 kran bag ved førerhuset. Siden tilkøbte de Fly Jib, en FJ 700 K4, hvilket giver en hydraulisk rækkevidde på godt 25 meter. Dette gør at bilen kan klare mange forskellige opgaver hos firmaet på Mols.

Bilen er opbygget med 5,7 meter lad. Dertil WBG træk til anhænger.

Udstyr:
- Luftaffjedret førerkabine
- Luftaffjedret Komfort førerstol
- ACC Fart pilot
- Regnsensor
- Roadpad
- Køleskab under køje
- 8 stk LED arbejdslys
- 3 stk. LED arbejdslys på kran og Jib
- Blitz blink- 3 værktøjskasser på chassis

Ladopbygning og montering af kran er foretaget af Bilstrup Karosseri, Stoholm. Montering af Fly Jib og indkøring af kran, har HMF Galten stået for.

Alt tilslutning af lys og kran, samt diverse ekstra strømopgaver og klargøring, er foretaget på opbygningsværkstedet hos Volvo Truck Center, Viborg.Lars Herslund, Volvo Truck Center Viborg, har stået for salg og levering.