Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

16.10.2017

4x4 Renault Master til Dansk Beton Renovering ApS

Dansk Beton Renovering ApS fik fredag den 6. oktober 2017 leveret endnu en Renault Master.  Ejer Michael Sørensen fik dermed sin drømme-varebil.

Drømme-varebilen er en 4x4 Renault Master 165 hk L3H2 kassevogn, der i denne variant er hævet 60 mm og dermed giver bedre frihøjde. Bilen blev bestilt af Michael Sørensen efter at have testet Renault Master 4x4 i realistiske omgivelser ved test arrangement i forbindelse med Åben Grusgrav i 2016.

Michael Sørensen fra Dansk Beton Renovering har mange gange oplevet at køre fast ved kørsel på en byggeplads eller i en grusgrav. Han kender derfor til, hvad det kan koste at blive trukket fri og den tid, der bruges på det! Dette undgås med den nye 4x4 Renault Master.

Bilen er opbygget af DKT Auto med reoler, arbejdsbelysning både ude og inde samt en flot dekoration, der er udtænkt af Outdoor Media A/S i samarbejde med Dansk Beton Renovering ApS.

Den nye 4x4 Renault Master er den femte Renault Master i rækken hos Dansk Beton Renovering. Alle fem biler er leaset gennem Renault Trucks Financial Services A/S.

Volvo Truck Center i Taastrup har stået for klargøring af bilen, som er leveret af salgschef Claus Rieland.