Ledige Stillinger


 

06.02.2019

Værkfører til opbygning af Renault- og Volvo-lastvogne

Stærk teknisk leder til værkførerstilling i Volvo Truck Centers opbygningsafdeling i Viborg

Volvo Truck Center i Viborg søger en værkfører til opbygning af Volvo- og Renault-lastvogne. Du bliver kundernes, sælgernes, salgsupportens og medarbejdernes midtpunkt i en travl og spændende hverdag. En hverdag, hvor du modtager opbygningsordrer fra Salg/Salgssupport, rådgiver kunder hvor det er relevant og i det hele taget har mange kontaktflader. Du har ledelsesansvar for medarbejderne i opbygningsafdelingen, og du refererer selv til Logistikchefen og er dermed en vigtig del af flowet fra en lastvogn bestilles til den leveres til kunden.

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingenIdeelt set kender du til dagligdagens udfordringer på såvel et værksted som i en mindre produktionsenhed. Du har solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer. Du formår at skabe stærke kunderelationer, og som personaleleder er du motiverende samt en god sparringspartner for dine medarbejdere.

Alternativet er, at du ikke har mange års erfaring med personaleledelse men en relevant teknisk uddannelse og mod på at udvikle dig til en god leder og værkfører. Du skal i så fald starte med at lære vores systemer og arbejdsgange at kende, sideløbende med at vi over en periode udvikler dig til at have ledelsesansvar.

Du kommunikerer klart og tydeligt og har en rigtig god forretningsforståelse. Som person er du energisk, udadvendt og en absolut teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

- Daglig drift af opbygningsafdelingen.

- Bidrage til sikring af fyldestgørende aftalegrundlag mellem Volvo Truck Center og kunden.

- Opfølgning på opbygningsopgaverne.

- Personaleledelse af opbyggerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, samt afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler.

- Sikre grundlaget for faktureringen, inkl. fastsættelse af timeforbrug.

- Opfølgning på kvalitet samt sikkerheden på værkstedet.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Du får stor indflydelse og meget ansvar, og du skal bidrage til, at Volvo Truck Center Danmark får en endnu stærkere markedsposition.

Opbygningsafdelingen i Viborg leverer opbygninger til alle Volvo Truck Centre.

Hvis du motiveres af solide udfordringer, karrieremuligheder og det at arbejde for et vinderteam i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her.

Kontakt Logistikchef Poul Ejnar Poulsen på telefon 4190 6071 eller HR Konsulent Christel Herdrup på telefon 4355 5844, hvis du ønsker mere information om stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket HER hurtigst muligt og senest den 20. februar 2019. Ansættelsessamtaler afholdes den 21. februar.