Ledige Stillinger


 

23.01.2018

Retail Manager

Til en nyoprettet stilling til hovedkontoret i Tåstrup søges en Retail Manager.

Du vil blive en del af Commercial Service Market og vil indgå i et team af 15 dedikerede kollegaer, der alle har til opgave at sikre vores forhandlernetværk - som består af 4 forhandlere og deres 21 servicepunkter - de bedst mulige vilkår for at yde vores slutkunder den bedste kundeoplevelse og driftstid.

Du vil i denne rolle støtte vores udvikling mod et endnu stærkere Volvo Trucks og Renault Trucks forhandlernetværk i Danmark i tæt samarbejde med Volvo Trucks Europe Retail Development.

Du vil ydermere bidrage til at realisere den optimale detailstruktur og detailnetværk, for at vi når de strategiske forretningsmål. Desuden vil du arbejde tæt sammen med alle interessenter i udviklingen af detailhandel, processer, systemer og mennesker samt sikre overholdelsen af Volvo Trucks Europes driftsmodeller og -procedurer gennem god og effektiv ledelse.

Du vil blive ansvarlig for nedenstående opgaver, som vi forventer, at du har erfaring med fra tidligere:

 • Ansvar for at forhandlerne lever op til AB Volvos retailstandarder.
 • Sætte den generelle retning for forhandlernetværket for fortsat at sikre Volvo Trucks'
  og Renault Trucks’ succes.
 • Drive og implementere retailstrategien og den dertilhørende audit af forhandlerne.
 • Overvåge udviklingen i branchen og omsætte denne viden til relevante handlinger.
 • Bidrage til den operationelle udvikling og optimering i forhandlernetværket.


Dine faglige og personlige kvalifikationer:

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være f.eks. Biløkonom, Cand. Merc. el. lign.

 • God forståelse for retailforretning og gerne med branchekendskab
 • Analytisk stærk og i stand til at omsætte analyser til handlinger
 • Erfaring med identificering af forbedringer samt planlægning af
  implementeringen af disse
 • Administrativt stærk med solide Excel-kundskaber
 • Serviceminded og god til at tale med kunder

 

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet. Du får indflydelse og ansvar, og du vil bidrage til, at Volvo Danmark får en endnu stærkere markedsposition. Vores arbejdsmiljø er uformelt men professionelt, og dine kolleger er meget fagligt dygtige. Så hvis du motiveres af udfordringer og stærke brands, kan du få det hele her – og så er konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring tilmed en del af pakken.

Kontakt Commercial Service Market Direktør Jan Scheel på telefon +45 61 20 97 84, hvis du ønsker mere information om stillingen.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående knap "Søg jobbet her” senest den 11. februar. Vi afholder løbende samtaler.

Volvo Danmark er en del af Volvo Group (www.volvogroup.com), som står for de globale aktiviteter vedrørende gruppens lastbilmærker: Volvo Trucks, Renault Trucks, Mack Trucks, UD Trucks og Eicher. Volvo Danmark er ansvarlig for salg og service af Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark.

Søg jobbet her