Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Ledige Stillinger


 

11.11.2020

Parts og Service Solution Manager

Har du lysten til at stå i spidsen for hele eftermarkedsområdet i Volvo og Renault Trucks i Danmark? Og har du kvalifikationerne til, i samarbejde med dit team, at sætte retningen og udnytte potentialet på et område, hvor der er plads til udvikling? Så er stillingen som Parts & Service Solution Manager måske dit næste job.

Din fornemmeste opgave

Din opgave bliver med en coachende og motiverende tilgang at løfte hele eftermarkedsområdet hos Volvo og Renault Trucks. Du får i stillingen ansvar for hele eftermarkedsområdet, som dækker følgende 3 afdelinger:

  • Parts Sales & Logistics, der er ansvarlig for reservedelsområdet for både Volvo og Renault, når det kommer til logistik, prissætning og salg af originale reservedele.

  • Transport Solutions, der står for håndteringen og salget af servicekontrakter og flådestyringssytem til både Volvo og Renault.

  • Quality-teamet, der håndterer garanti samt vores serviceinspektører, der assisterer værkstederne med den nyeste viden.Alle afdelingerne arbejder tæt sammen med vores 3 private forhandlere og deres tilsammen 14 afdelinger samt vores egne 7 Truck Centre.

Det er vigtigt, at afdelingen arbejder ud fra mantraet om, at ”forhandlernes succes er vores succes”, da forhandlernes arbejde er nøglen til, at Volvo og Renault opnår vores målsætning på de pågældende områder.

Du får direkte ledelsesansvar for 12 medarbejdere og refererer til servicemarkedsdirektøren i Volvo Danmark.

Vi forventer, at du:

Har relevant erfaring inden for eftermarkedet.Har minimum 5 års ledelseserfaring og en lederstil, der matcher vores kultur (se nedenfor).Er en teamspiller på alle niveauer i organisationen.Er en humørfyldt og omgængelig person.Vi sætter en ære i at udvikle vores medarbejdere og er desuden en del af en koncern, der åbner muligheder for at gøre karriere internt. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, firmabil, pension, sundhedsforsikring samt kantineordning.

Du vil som Parts & Service Solution Manager blive en del af vores helt nye hovedkontor i Taastrup.

Læs mere og søg jobbet online HER senest den 6. december 2020. Der indkaldes løbende til samtaler.