Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Ledige Stillinger


08.05.2017

Mød en medarbejder

Pernille Madsen

Perniille er salgssupporter hos Renault Trucks.
"Jeg ved aldrig hvilke typer opgaver, der kan dukke op. Det gør min arbejdsdag både spændende og udfordrende. Jeg føler, jeg udvikler mig i jobbet – og det skaber selvtillid

Hvor lang tid har du arbejdet hos Renault Trucks?
15 år.

Uddannelse: 
HH (Højere Handelseksamen). ”Jeg kom i lære hos Renault Trucks Danmark som kontorelev med regnskab som speciale. I den forbindelse blev jeg ansat i salgsafdelingen med salgssupport”.

Hvilke opgaver er mest spændende?
”Dagligdagen med sælgerne. Administrative opgaver som rapportering af ordrer og fakturering. Kontakten til Frankrig og det at bruge mine sprogkundskaber (engelsk og fransk) og at være en del af en international koncern. Jeg ved aldrig hvilke typer opgaver, der kan dukke op. Det gør min arbejdsdag både spændende og udfordrende. Jeg føler, jeg udvikler mig i jobbet – og det skaber selvtillid”.

Hvorfor kan du godt lide at arbejde hos Renault Trucks?
”Gode kollegaer, omgangstonen og respekten for det, man som medarbejder byder ind med. Indflydelse på min arbejdsdag og arbejdsopgaver”. 

Vil du anbefale andre at arbejde her?
”Til enhver tid. Jeg ser det også som en stor fordel, at vi har mulighed for at skifte job internt og/eller arbejde uden for Danmarks grænser, hvis man ønsker det”.

Fortæl hvad du mener, der kendetegner Renault Trucks som en god arbejdsplads:
”Stoltheden omkring produkterne. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten – og så naturligvis de gode kollegaer”.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)