Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Ledige Stillinger


 

05.03.2020

Ledig stilling: Værkfører Volvo Truck Center Århus

Vækkes din motivation, når du i samarbejde med teamet får sendt Volvo Truck Centers kunder glade og tilfredse videre ud på landevejen? Og trives du i en aktiv og omskiftelig hverdag i rollen som midtpunkt for både kunder og medarbejdere? Så er jobbet som værkfører i Volvo Truck Center Aarhus måske dit næste job.'

I et tæt samarbejde med dine kolleger bliver det din opgave at modtage, hjælpe og rådgive kunderne. Sammen med Truck Center-chefen har du ledelsesansvar for medarbejderne på værkstedet, og du refererer selv til Truck Center-chefen.

Indgangsvinklen til stillingen
Ideelt set har du kendskab til dagligdagens udfordringer på et værksted. Du formår at holde overblikket med mange opgaver, der kan udvikle sig i løbet af arbejdsdagen. Du har solid teknisk erfaring og indsigt i brugen af værkstedssystemer. Du evner at skabe stærke kunderelationer, og som personaleleder er du motiverende, samt en god sparringspartner for dine medarbejdere.

Du kommunikerer klart og tydeligt, da vi vægter værdien af en klar aftale meget højt. Du har en rigtig god forretningsforståelse, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Som person er du energisk, udadvendt og en absolut teamplayer, der brænder for at levere en god indsats. Teamet gør meget ud af, at tonen er positiv, så det forventes, at du bidrager til dette. Engelsk i skrift og tale forventes som minimum til husbehov.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig drift af værkstedet – du vil indgå i en rullende vagtplan, hvor der vil være aftenvagt hver 4. uge.
  • Kundebetjening, herunder indskrivning, sikring af fyldestgørende aftalegrundlag, opfølgning på service og reparation samt slutaflevering til kunden.
  • Personaleledelse af mekanikerne, herunder planlægning af uddannelse og ferie, udarbejdelse af vagtplaner samt afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler.
  • Sikre grundlaget for faktureringen, inkl. fastsættelse af timeforbrug.
  • Opfølgning på ISO, kvalitet samt sikkerheden på værkstedet.

 

Tag skridtet
Hvis du motiveres af solide udfordringer, gode karrieremuligheder samt det at arbejde i en virksomhed med flere verdenskendte og førende brands, kan du få det hele her. Du får stor indflydelse og ansvar, og du skal bidrage til, at Volvo Truck Center Aarhus får en endnu stærkere markedsposition.

Du tilbydes et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med en solid position på markedet og i positiv forandring. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.
Kontakt Truck Center-chef Thomas Knudsen på telefon 87 38 28 76, hvis du ønsker mere information om stillingen.

Klik her for at søge jobbet hurtigst muligt og senest søndag den 22. marts 2020. 1. samtalerunde forventes afholdt i uge 13 og 14.

Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo-koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, Sikkerhed og Miljø.

Når du søger job hos Volvo Danmark A/S, registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den person/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen. Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelse af Personlige Oplysninger HER.