Ledige Stillinger


 

16.12.2019

Ledig stilling som varevognssælger hos Renault Trucks

Renault Trucks Danmark ønsker at styrke salget og søger derfor en dygtig og professionel varevognssælger med minimum 5 års erfaring.

Vi ønsker at udbygge vores professionelle position på varevognsmarkedet i Københavnsområdet. I den forbindelse søger vi en sælger, som selvstændigt og målrettet kan løfte Renault Trucks til næste step i dette område. Det kræver, at du arbejder dedikeret med opgaven på en positiv og konstruktiv måde.

Bliv en del af et professionelt Truck Center Team
Du bliver en del af Renault Trucks i Volvo Truck Center Danmark, som i alt dækker 7 truck centre. Du vil arbejde ud fra filialen i Taastrup, som fra sommeren 2020 flytter ind i vores helt nye Volvo Truck Center i Taastrup. Du indgår i et team af 7 dedikerede Renault Trucks-kollegaer, som brænder for salg og god kundeservice.

Din tilgang til kollegaer og kunder skal være professionel og udadvendt, så du på tillidsvækkende vis kan opbygge, vedligeholde og udvikle egen kundeportefølje.

Du skal fra starten være med til at identificere kunder og sikre processen lige fra salget over opbygningen til efterfølgende service i samarbejde med servicemarkedsorganisationen.

Vi forventer, at du:har solid salgserfaring (minimum 5 års dokumenteret varevognssalg)er vant til at arbejde med CRM-systemer, kalkulationer og specificering af produkter samt kendskab til lovgivningenhar kendskab til opbygning, så du er i stand til at levere et komplet produkt til kundenSucceskriteriet er, at du er nysgerrig, proaktiv, har en ”hunter-profil” og er en holdspiller, der bidrager aktivt til udviklingen af nye tiltag. Og så er tydelig kommunikation samt god forretningsforståelse et must!

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Desuden tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring. Er dette noget for dig? Hvis du brænder for varevognssalg og er en dygtig sælger, så håber vi at høre fra dig.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link ”Søg jobbet online” senest den 10. januar 2020.

Se en kort film med Claus Rieland, som står foran din kommende arbejdsplads.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Renault Trucks Sales Supporter Pernille Madsen på tlf. 40 10 46 34 fra den 16.-20. december 2019 eller salgschef Claus Rieland på telefon 29 81 18 20 fra den 6.-10. januar 2020.

 

Søg jobbet online her