Ledige Stillinger


 

09.09.2018

Lastvognssælger søges

Volvo Truck Center Danmark A/S, Taastrup og Hillerød

Renault Trucks Danmark ønsker at styrke salget i vores 2 sjællandske Volvo Truck Centre i henholdsvis København og Hillerød, og søger en dygtig lastvognssælger til at udbygge vores position. Vi søger en person som selvstændigt og målrettet kan sælge Renault Trucks-lastvogne, og dedikeret arbejde med opgaven på en positiv og konstruktiv måde.

Du bliver en del af Renault Trucks i Volvo Truck Center Danmark, som i alt dækker over 7 filialer. Du vil indgå i et team af 8 dedikerede Renault Trucks-kollegaer, som brænder for salg og god kundeservice.

Vi ser meget gerne, at du har erfaring med at arbejde med hele området på BtB-markedet og har kendskab til teknisk salg samt relations-salg. Du må meget gerne have indsigt i lastvognsbranchen, eller alternativt i beslægtede brancher som f.eks. opbygger-, maskin- eller transportbranchen. Derved er du teknisk stærk i enten lastbiler, opbygninger eller lignende teknisk materiel.

Vi forventer, at du har en professionel udadvendt tilgang til kollegaer og kunder, således at du på tillidsvækkende vis kan opbygge, vedligeholde og udvikle egen kundeportefølje. Læs mere og ansøg her: https://www.jobindex.dk/jobannonce/305364/er-du-klar-til-en-karriere-i-renault-trucks-teamet