Ledige Stillinger


 

09.06.2018

Karriere hos Renault Trucks

ER DU KLAR TIL EN KARRIERE I RENAULT TRUCKS TEAMET?


Volvo Truck Center Danmark A/S

Renault Trucks Danmark ønsker at styrke salget i vores jyske Truck Centre og søger en dygtig lastvognssælger til at udbygge vores position. Vi søger en person som selvstændigt og målrettet kan sælge Renault Trucks lastvogne, og dedikeret arbejde med opgaven på en positiv og konstruktiv måde.


Du bliver en del af Renault Trucks i Volvo Truck Center Danmark, som i alt dækker over 7 truck centre. Du vil indgå i et team af 8 dedikerede Renault Trucks kollegaer, som brænder for salg og god kundeservice.


Vi ser meget gerne, at du har erfaring med at arbejde med hele området på BtB-markedet og har kendskab til teknisk salg samt relationssalg. Du må meget gerne have indsigt i lastvognsbranchen, eller alternativt i beslægtede brancher som f.eks. opbygger-, maskin- eller transportbranchen.


Vi forventer, at du har en professionel udadvendt tilgang til kollegaer og kunder, således at du på tillidsvækkende vis kan opbygge, vedligeholde og udvikle egen kundeportefølje.

Du skal fra starten være med til at identificere kunder og sikre processen lige fra salget, over opbygningen til efterfølgende service i samarbejde med servicemarkeds-organisationen.


Vi forestiller os, at du enten har solid salgserfaring og er vant til at arbejde med CRM-systemer, kalkulationer og specificering af produkter. Desuden har du kendskab til opbygninger, således at du er i stand til at kunne levere et komplet produkt til kunden.


Eller vi forestiller os, at du ikke har så mange års erfaring, men i stedet en relevant teknisk, kommerciel eller merkantil uddannelse. Derved er du teknisk stærk i enten lastbiler, opbygninger eller lignende teknisk materiel, og har en god fornemmelse af, at du netop er lavet af det stof, som gør, at vi kan udvikle dig til en god og opsøgende sælger.


Uanset din baggrund så er succeskriteriet, at du er nysgerrig, pro-aktiv, har en ”Hunter-profil” og er en holdspiller, der bidrager aktivt til udviklingen af nye tiltag. Og så er tydelig kommunikation samt god forretningsforståelse et must!


Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Desuden tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke, pension samt sundhedsforsikring.


Er dette noget for dig?


Hvis du brænder for salg og er en dygtig sælger, så håber vi at høre fra dig.
Send din ansøgning og CV snarest dog senest den 20. juni 2018. Ansøg her


Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Salgschef Claus Rieland på telefon 29 81 18 20.Volvo Truck Center Danmark er en del af Volvo Koncernen, der gennem de seneste 80 år har stået i spidsen for udvikling af transportløsninger. Volvo Truck Center Danmarks målsætning er at drive en veldrevet og profitabel forretning med høje markedsandele samt tilfredse kunder og medarbejdere, kombineret med en efterlevelse af vores værdier: Kvalitet, sikkerhed og miljø.


Når du søger job hos Volvo Danmark A/S registreres, beskyttes og behandles dine personlige oplysninger til det konkrete rekrutteringsformål i henhold til den gældende lovgivning. Dine persondata vil kun være tilgængelige for den/de personer, der er involveret i rekrutteringsprocessen.
Du kan læse hele vores regelsæt vedrørende Behandling og Beskyttelser af Personlige Oplysninger HER.