Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

BRUGTE BILER

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Brugte lastbiler, brugte køretøjer

DET STØRSTE UDVALG AF BRUGTE KØRETØJER

Renault Trucks har som fabrikant udarbejdet et kvalitetsengagement, der garanterer, at de brugte lastbiler er robuste og holder over tid.Vi ledsager dig og er altid lige i nærheden med vores serviceydelser og netværk af dygtige fagfolk.


KVALITETSENGAGEMENT

Lastbiler kontrolleret af fagfolk.
Alle brugte lastbiler, der sælges af Renault Trucks, er blevet gennemkontrolleret ved hjælp af en tjekliste med 200 kontrolpunkter. Kontrollen følger fabrikantens standardprocesser og udføres af uddannet, professionelt personale, så vi gennem deres stringente ekspertise kan være sikre på, at vores brugte køretøjer er robuste og fungerer effektivt over tid.

 

Brugte køretøjer på forkant med teknologien.
Alle brugte lastvogne med kvalitetsbetegnelsen Used Trucks by Renault Trucks indeholder de nyeste tilgængelige, kompatible teknologier, som giver mulighed for at opnå de maksimale fordele under brug og ved videresalg af din brugte Renault Trucks.

 

SPECIALTILPASSEDE SERVICEYDELSER TIL DIT KØRETØJ

Din brugte lastbil tilbydes med et stort udvalg af serviceydelser, der er specialdesignet til dine behov, og som du kan vælge, når du køber lastbilen eller efterfølgende hos din Renault Trucks forhandler.
Renault Trucks Selection, Finansiering, Optifuel Solutions, Optifleet med videre er nogle af de serviceydelser, vi tilbyder, og som giver dig mulighed for at spare penge og tid eller blot tilføje det nødvendige tilbehør til din aktivitet.

Se Renault Trucks' brugertilpassede serviceydelser

TILGÆNGELIGHED OG NÆRHED I HVERDAGEN

Gennem netværket med kvalitetsbetegnelsen USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS og vores platform used.renault-trucks.com har du adgang til et bredt udvalg af kvalitetskøretøjer.

Du kan se alle brugte lastbiler, der er certificeret Used Trucks by Renault Trucks, på www.Used-renault-trucks.com. Uanset hvilken aktivitet du har, tilbydes du et bredt udvalg af trækkere og forvogne til forskellige arbejdsopgaver: kurer, regional transport, international godstransport, vejgodstransport, tankvogn, lastbil med tippevogn, entreprenørkørsel, kørsel af materialer til byggepladser, kølebiler mv.

 

Gennem Renault Trucks-netværket tilbyder vi daglig støtte tæt på og personlig ledsagelse.

Din brugte lastbil er dækket af et servicenetværk med mere end 1.500 værksteder i hele verden, så der kan reageres hurtigt og effektivt, uanset hvor du er. Specialiserede fagfolk udstyret med højtydende udstyr, tilpasset køretøjernes teknologi, og uddannet i de nye produkter og den nyeste diagnosesoftware.

 

VORES FORPLIGTELSER VEDRØRENDE USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS:

- Gennemsigtighed om det, du køber
- Opgradering i henhold til fabrikantens standarder
- Brug af originale reservedele
- Køretøjet er opdateret med de nyeste tilgængelige teknologier
- Køretøjet kan repareres i hele netværket
- Vejhjælp 24/7
- Omhyggelig leveringsprocedure med henblik på effektiv anvendelse fra den første kilometer

 

used.renault-trucks.com