• Renault Trucks Master Kassevogn Euro 5

  Distribution - Euro 5

  Master Kassevogn

  DEN NYE VAREBIL

  Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset brændstofforbrug, øget sikkerhed, gode køreegenskaber og høj anvendelseskomfort. Renault Trucks er bevidst om dine forventninger og fornyer sig med Renault Master for at kunne imødekomme de krav dit erhverv stiller.

  Temperatur kontrolleret transport, færdiggørelse i byggesektoren, distribution, transport af materiel osv. Takket være produktprogrammet med både forhjulstræk og baghjulstræk, kan Renault Master opfylde kravene inden for alle erhverv. Med øget læssekapacitet, større nyttelast samt bredere side- og bagdøre, kan den transportere næsten alt.

  Med Renault Master fra Renault Trucks får du en service forbeholdt fagfolk med et dedikeret netværk, kvalificerede teknikere, udvidede åbningstider og specifikke serviceaftaler.

 • facebook
 • twitter

ARBEJDET
I HVERDAGEN

STØRRE KAPACITET

Med en nyttelast på 1.684 kg, et maksimalt varerum på 17 m3 og en varerumslængde på op til 4.383 mm, kan du maximere din godsmængde med Renault Master. Det indrettede varerum gør den til et alsidigt redskab, der kan anvendes til mange formål.
Vælg den version, der er bedst egnet til dine arbejdsforhold: Baghjulstræk, som giver større trækkraft, eller forhjulstræk for at opnå større nyttelast.

PERSONTRANSPORT

Renault Master er det ideelle køretøj til transport af op til 17 personer*. Chaufføren har alle betjeningsknapper til f.eks. elektrisk sidedør, belysning i passagerrum og indstilling af det indbyggede programmerbare varmesystem inden for bekvem rækkevidde og kan styre køretøjet fra førerpladsen.

De fleksible indretningsmuligheder for de to sæderækker bag, der kan afmonteres uden brug af værktøj, gør det muligt at konfigurere kabinen efter aktuelle behov og få mest mulig plads til opbevaring af bagage og materiel. Gulvtæppet er nemt at vedligeholde.

Renault Master findes også i en kombiversion til transport af 9 personer.

GØR ARBEJDET NEMMERE

Renault Master har en drejediameter begrænset til 12 m, hvilket giver optimale manøvreegenskaber. Læssehøjden er 463 mm, hvilket er en af markedets bedste, og skydedørens åbningsbredde på 1.270 mm gør arbejde med levering og læsning hurtigere.
Fra førerpladsen er der adgang til ekstra rum, f.eks. til opbevaring af en bærbar computer eller dokumenter i A5-format, og der er en udtrækshylde indbygget i instrumentpanelet og opbevaringsrum i dørene.


*16 passagerer + chaufføren

Døre med åbningsbrede på 1.270mm

KRÆV
EN HØJ YDEEVNE

BRÆNDSTOF ØKONOMISK MOTOR

Med 3 effekter på 100, 125 og 150 hk, kombinerer Renault Master en høj ydeevne og et lavt brændstofforbrug. Med et brændstofforbrug på under 8 liter pr. 100 km, er den en af markedets reneste køretøjer.
Renault Master kan udstyres med en automatiseret gearkasse. Den forbedrer ydeevnen og brændstofforbruget.

ET MOTORPROGRAM MED HØJ YDEEVNE

For at sikre høj ydeevne og god mobilitet er maksimummomentet disponibelt allerede ved 1.250 o/min.
Vi tilbyder følgende drejningsmoment:

 • 285 Nm ved 100 hk
 • 310 Nm ved 125 hk
 • 350 Nm ved 150 hk

 

* Referencedata med en Euro 4-motor med 125 hk og version med forhjulstræk L2H2.

BRÆNDSTOF-FORBRUG UNDER 8l/100km*

KOMFORT
SOM EN PERSONBIL

UOVERTRUFFEN KØREKOMFORT

En chauffør tilbringer i gennemsnit 8 timer om dagen bag rattet, og chaufførens komfort har derfor høj prioritet.
Kørestillingen i Renault Master kan tilpasses individuelt, med et sæde der kan indstilles i tre retninger, og fuldt justerbart rat.
Førerkabinen er rummelig og udstyret med et ergonomisk og funktionelt instrumentpanel, samt en række opbevaringsrum, der er tilgængelige fra førerpladsen.

RENAULT MASTER BUS: REJS MED FULD KOMFORT

Renault Master i busversion med 17 pladser* er perfekt udstyret med fuld komfort for passagererne. Store rudearealer, hældning af ryglænet til 20° og god benplads på 666 mm. Der er opbevaringsrum under sæderne og i højden, så der er al den nødvendige plads til at rejse med bagage. Komforten for passagererne er forbedret med individuelt udstyr som f.eks. aircondition, varmesystem og lamper.

Equipement qui vous ressembleVÆLG DET UDSTYR, DU HAR BRUG FOR

Renault Master fås med mange optioner og tilbehør, som f.eks. radio/CD afspiller, TomTom navigationssystem, bluetooth®-sæt til mobiltelefon (med betjening ved rattet), samt aircondition, der også afkøler handskerummet.

 

ManiabilitéBEDRE MANØVREEVNE OG MINDRE TRÆTHED

Takket være servostyringen, er Renault Master lige så nem at køre som en personbil, og den kan ydemere udstyres med automatiseret gearkasse for at sikre optimal kørekomfort.

AUTOMATISERET GEARKASSE MED 6 GEAR

ARBEJDE
UNDER DE RIGTIGE FORHOLD

MAKSIMAL SIKKERHED

Renault Master er udstyret med ABS, AFU, ESP, elektronisk bremsefordeler og bremseassistent. Bremselængden er 42 m ved 100 km/t.
Med funktioner som retningsstyrede forlygter, vinduesviskere med regnsensor, ASR og dynamisk retningsstyring er køretøjet sikkert og trygt at køre under alle forhold.
For at garantere maksimal sikkerhed, er Renault Master udstyret med frontairbags med høj ydeevne i både førersiden og passagersiden*.
3- punkts sikkerhedsseler med kraftbegrænsende selestrammer kan indstilles i højden og dermed tilpasses perfekt til den enkelte person.

 

EN EKSEMPLARISK DRIFTSSIKKERHED

Renault Master har en eksemplarisk driftssikkerhed og lang holdbarhed. Serviceintervallerne er fastsat til 40.000 km, så risikoen for ekstra nedetid for køretøjet er begrænset til et minimum.

 

* Som option.

Bremselængde på 42 meter ved 100 km/t

 • facebook
 • twitter